Reanimatiecursus volgen?

We hebben een aanbod van de EHBO-vereniging Elst om een Reanimatiecursus voor ons te verzorgen.

Deze cursus zal worden gegeven op een zaterdagochtend (ca. 4 uur) dit najaar (datum nog niet bekend) te Elst  (De Wieken) in een groep van max. 15 personen. De kosten voor de cursus zijn €45,-  (incl. koffie en thee en diploma na afloop).
Afhankelijk van je eventuele aanvullende pakket bij je zorgverzekering kan je een gedeeltelijke vergoeding krijgen van de cursuskosten.

Helaas kunnen wij niet zelf een hele groep aanmelden en een ochtend reserveren. Dus om deel te nemen aan de cursus moet eenieder zich persoonlijk aanmelden. Via de website van de EHBO-vereniging Elst https://www.ehbo-elst.nl/reanimatiecursus/ is een inschrijfformulier te downloaden dat je moet invullen met je persoonsgegevens (voor het diploma). Het ingevulde formulier moet vervolgens naar de EHBO-vereniging gemaild worden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Let op dat je je aanmeldt voor de reanimatiecursus. Bij ‘bijzonderheden’ op het formulier vermelden dat je in de Brienenshof woont en met je buurtgenoten de cursus wilt volgen.

Als de EHBO-vereniging voldoende aanmeldingen heeft ontvangen voor een groep zal met een praktijkdocent agenda-opties voor een zaterdagochtend, dit najaar nog, worden geprikt. Waarschijnlijk zullen de deelnemers deze opties worden voorgelegd om een definitieve datum te prikken.

Jaarlijks zullen herhaallessen worden aangeboden door de EHBO-vereniging, deze zijn op een avond en de kosten hiervan bedragen ca. €20,-. De EHBO-vereniging probeert de samenstelling van de groep hierbij jaarlijks hetzelfde te houden, dus dat we dan weer met de buurtgenoten kunnen gaan.

Laat ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) even weten of je je hebt aangemeld, dan kunnen wij in de gaten houden hoe groot de groep is en of we inderdaad gezamenlijk de cursus kunnen volgen.

Mochten er nog meer buurtgenoten interesse hebben, dan zijn ook zij natuurlijk van harte welkom! Hoe meer opgeleide buurtgenoten, hoe beter!