Buurtfeest

Categorie
Activiteiten
Datum
17-08-2019 15:00
Locatie
Speelplaats/skatebaan Groenestraat - Groenestraat
Elst, Nedrland
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdagmiddag/avond 17 augustus is weer ons jaarlijkse buurtfeest.

– Ontmoeten – Jong & Oud – Samen – Eten & Drinken – Gezellig – Actief –

Graag nodigen we ALLE bewoners van de wijk Brienenshof uit voor het Buurtfeest 2019 op zaterdag 17 augustus! Het is een feest voor alle bewoners van de wijk Brienenshof, zowel leden van de buurtvereniging als niet-leden zijn van harte welkom. Dus vraag je buurman, buurvrouw, buurjongen en -meisje en kom gezellig samen naar de speeltuin aan de Groenestraat (skatebaan).

We hebben wederom een mooie attracties voor de jeugd en voor alle anderen.Daarnaast de vaste ingrediënten: gelegenheid om bij te kletsen, schminken, muziek, luchtkussen voor de kleinsten, koffie, thee & limonade, wat lekkers en natuurlijk aan het eind van de middag een dinerbuffet ‘American  Party’– style.

We doen wel één ding anders dit jaar; we combineren de Algemene Ledenvergadering met het buurtfeest. Normaal deden we dit met de nieuwjaarsborrel, maar hier werd de opkomst steeds lager. Aangezien wij het belangrijk vinden om verantwoording af te leggen over de financiën en ook graag naar jullie luisteren, proberen we deze combi. Om 16:00 uur bij de speeltuin houden we de ALV. Wij zorgen voor een drankje en zouden het fijn vinden als jullie hierbij aansluiten.

Denk alvast na over je bijdrage aan de American Party, waar ga jij je buurtgenoten mee verrassen? Een lekkere salade, quiche, brood met dippers, borrelhapjes, fruit, iets zoets of iets hartigs, leef je uit! Maak iets lekkers, maar vooral niet te veel want iedereen neemt wat mee! En neem ook wat te drinken en een bordje/bestek mee.

Programma: 

15.00 uur start van het middagprogramma

16.00 uur ALV+buurtborrel

17.00 uur start American Party-buffet

 

We zien je graag op zaterdag 17 augustus, 15.00 – 20.30 uur, speeltuin Groenestraat, samen met je buren! Aanmelden hoeft niet!

 

Hé DJ…. Zin om het buurtfeest op te leuken met jouw set? Wij bieden je de kans om te laten zien wat je kunt. Vast dat er in de buurt talent zit en dit wil laten zien. Heb je hier zin in. Laat even weten aan het bestuur en we kijken hoe we dat fiksen.

 

Bij de op- en afbouw kunnen we altijd hulp gebruiken, dus wil je een handje helpen, dan horen we het graag!

 

 
 

Alle datums

  • 17-08-2019 15:00

Powered by iCagenda