Welkom bij Buurtvereniging Brienenshof

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Wie zijn wij

Buurtvereniging Brienenshof bestrijkt globaal het gebied tussen de Groenestraat, Korte Bemmelseweg/Stationsstraat, Marga Klompélaan, Taminiausingel en Rijksweg Zuid.

Doel van de vereniging is het bevorderen van de sociale samenhang in de wijk Brienenshof en het behouden en waar nodig verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid in de wijk.

Wij organiseren jaarlijks een groot aantal activiteiten voor jong en/of oud.

Heeft u ideeën laat het ons weten!

Lees meer

WhatsAppgroep Buurtpreventie Brienenshof

In Brienenshof is de WhatsAppgroep Buurtpreventie-Brienenshof actief. Via deze app kunnen we elkaar attent maken op verdachte situaties (afwijkend gedrag) in de buurt. Zo houden we met elkaar een oogje in het zeil en kunnen sneller verdachte situaties melden bij de politie.
Meedoen? Voor meer informatie en de spelregels klik op de knop hieronder.

Spelregels

Nieuws

  • Op 18 december jl. is er contact geweest met de projectleider van De Pas. Lees meer in de rubriek 'Nieuws'.

  • Nieuwe buurtkrant 2018-1. Klik hier

  • De oude weg van de Groenestraat naar de sportvelden (Olympiasingel) wordt weer een doorgaand fietspad. Tijdelijk wordt het laatste stukje met stelconplaten toegankelijk gemaakt. Bij aanleg wijk De Pas wordt het een definitief fietspad.

  • Melding storing openbare verlichting bij gemeente klik hier

Sponsors

Biebkastjes

Buurtbieb

Alle boeken al uit? Ga eens kijken bij onze 'buurtbieb' aan de Groenestraat (schuin tegenover de skatebaan) en breng en/of leen een boek. We kunnen nog boeken gebruiken.

Ook hebben we nog een 2e kastje waarvoor we nog ergens in de wijk een plekje (op eigen terrein) zoeken. Suggesties zijn welkom op info@brienenshof.nl