Welkom bij Buurtvereniging Brienenshof

Agenda

Wie zijn wij

Buurtvereniging Brienenshof bestrijkt globaal het gebied tussen de Groenestraat, Korte Bemmelseweg/Stationsstraat, Marga Klompélaan, Taminiausingel en Rijksweg Zuid.

Doel van de vereniging is het bevorderen van de sociale samenhang in de wijk Brienenshof en het behouden en waar nodig verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid in de wijk.

Wij organiseren jaarlijks een groot aantal activiteiten voor jong en/of oud.

Heeft u ideeën laat het ons weten!

Lees meer

WhatsAppgroepen in Brienenshof

Sinds 2017 zijn in de wijk Brienenshof twee WhatsAppgroepen actief.

De Whatsappgroep BuurtpreventieBrienenshof  gericht op veiligheid in de wijk en de groep BuurtappBrienenshof voor wijkbrede sociale communicatie.

Klik hier voor meer informatie over deze WhatsAppgroepen en het aanmelden hiervoor.

Lees meer

Nieuws

  • Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Buurtvereniging Brienenshof heeft de wijze waarop persoonsgegevens worden verwerkt en hoe met uw privacy wordt omgegaan vastgelegd in de documenten 'Overzicht verwerking persoonsgegevens' en 'Privacyverklaring'. U vindt ze hier.

  • Koninklijke onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) voor Anneke Manche (Groenestraat) o.a. voor haar bijdrage aan Landerij de Park en voor John Baaijens o.a. voor zijn werk als voorzitter van het wijkplatform.

Sponsors

Buurtbieb

Alle boeken al uit? Ga eens kijken bij onze 'buurtbiebs' aan de Groenestraat (schuin tegenover de skatebaan) en  aan de Suze Groeneweglaan 18. Breng en/of leen een boek. We kunnen nog boeken gebruiken.

Fietspaadje doorgetrokken

Het oude paadje van de Groenestraat naar de sportvelden aan de Olympiasingel is weer een doorgaand fietspad. Tijdelijk is het laatste stukje met stelconplaten toegankelijk gemaakt. Bij aanleg van de wijk De Pas wordt het een definitief fietspad.

Nieuwe Buurtkrant verschenen

De nieuwe buurtkrant met een uitnodiging voor het buurtfeest op 26 augustus en voor andere activiteiten in komende periode. Kijk in de agenda!

Buurtkrant 2018-3

Handige links

  • Wijkplatform Elst-Oost. Klik hier

  • Wijkplatform Elst-Zuid. Klik hier

  • Melden storing openbare verlichting. Klik hier