Welkom bij Buurtvereniging Brienenshof

Nieuws

  • Zaterdag 20 april heeft de Paashaas de Brienenshof bezocht. De foto's staan in het fotoalbum. Kijk hier.

  • De buurtvereniging heeft dringend hulp nodig o.a. bij de voorbereiding van activiteiten, zoals carnaval, opschoondag, Pasen en buurtfeest. Buurtgenoten laat iets van je horen!

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Wie zijn wij

Buurtvereniging Brienenshof bestrijkt globaal het gebied tussen de Groenestraat, Korte Bemmelseweg/Stationsstraat, Marga Klompélaan en Rijksweg Zuid.

Doel van de vereniging is het bevorderen van de sociale samenhang in de wijk Brienenshof en het behouden en waar nodig verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid in de wijk.

Wij organiseren jaarlijks een groot aantal activiteiten voor jong en/of oud.
Heeft u ideeën laat het ons weten!

 

WhatsAppgroepen in Brienenshof

Sinds 2017 zijn in de wijk Brienenshof twee WhatsAppgroepen actief.

De Whatsappgroep BuurtpreventieBrienenshof  gericht op veiligheid in de wijk en de groep BuurtappBrienenshof voor wijkbrede sociale communicatie.

Klik hier voor meer informatie over deze WhatsAppgroepen en het aanmelden hiervoor.

Lees meer

AED in Brienenshof

Sinds juni is er een AED in Brienenshof. Deze hangt aan de Brienenshofsingel 28 (bij het houten bruggetje). Kun je reanimeren of wil je dit leren? Meld je aan op info@brienenshof.nl

Buurtkrant 2019-1

In deze buurtkrant weer nieuwe activiteiten en nieuws over de AED en de ontwikkelingen op De Pas

De krant is in februari verspreid en vind je hier.

Buurtbiebs

Aan de Groenstraat 62 en de Suze Groeneweglaan 18 hangt een Buurtbieb. Hier kun je boeken inzetten of lenen. Wil je een boek houden, zet er dan een andere voor terug.

 .… Ja jij. Jij die de feestjes van de buurtvereniging altijd zo leuk vond. Sinterklaas, de Paashaas, het buurtfeest, Sint Maarten….als het kon was je erbij. Maar nu ben je wat ouder en vind je jezelf te groot voor dit soort feestjes. Prima, maar de buurtvereniging is er ook voor jou. Daarom stellen we €250 beschikbaar voor een leuke activiteit voor jullie.


MAARRRRR jullie zullen zelf met een plan moeten komen. En tuurlijk willen we jullie helpen. Bijvoorbeeld met het regelen van de details of vervoer of weet ik wat. Onthoudt dus goed dat jullie dit hele jaar de kans hebben om een plan te bedenken om van die €250 iets leuks te gaan doen.
Zonde om die kans te laten liggen. Stuur je plan naar info@brienenshof.nl of neem contact op met een van de bestuursleden.

Vitaal Sportpark De pas

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 14 maart 2019 t/m 25 april 2019 ter inzage bij de gemeente. U vindt ze hier

Handige links

  • Wijkplatform Elst-Oost. Klik hier

  • Wijkplatform Elst-Zuid. Klik hier

  • Melden storing openbare verlichting. Klik hier

  • Gemeente Overbetuwe: Ontwerp bestemmingsplan Sportcomplex De Pas. Klik hier

Sponsors