Verslag meeting over duurzaamheid van 17 november

  • Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 13:30
  • Hits: 223

Woensdag 17 november werd de eerste (zoom)meeting gehouden over het "Buurtinitiatief Brienenshof Duurzaam". 

Hier het verslag van deze meeting 

 1)  De complete presentatie "Duurzaamheid Brienenshof - presentatie 17-11-2021.pdf" met daarin opgenomen alle resultaten van de Mentimeter polls.

 2)  Een overzicht van wat al gedaan is en nog van plan is te gaan doen : "Gedaan en van plan te doen.pdf".

Er is niet geteld maar wij schatten een deelname aantal van rond de 30 personen, inclusief genodigden.  

Aangetekend moet worden dat de oproep van de gemeente om mee te doen aan klimaatoplossingen met een vergoeding van €90 zoveel aanmeldingen heeft gehad dat de pot al leeg is, erg jammer. 

Wij gaan nu aan de slag hoe we de resultaten van deze bijeenkomst kunnen structureren en kunnen oppakken, samen met jullie, de buurtbewoners. 

Mochten er bewoners zijn die actief willen worden en willen bijdragen aan dit duurzaamheidsinitiatief dan kan dat via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot nu toe heeft Geert-Jan Sweers zich aangemeld en Martin Luikinga geeft aan de communicatiekanalen van de buurtvereniging te kunnen gebruiken.

 Veel dank aan onze gasten, klimaatburgemeester van de gemeente Overbetuwe Brigitta Nijssen, Michael Urlings, Kwartiermaker Warmte bij de Gemeente Overbetuwe en Wim van Megen van het loket Duurzaam Wonen.

 Tenslotte danken de initiatiefnemers jullie met je deelname en bijdrage. Zowel de opkomst als het enthousiasme overtroffen onze verwachting en we geloven echt iets moois op te kunnen bouwen in onze wijk.

 

Wilma Hoekstra, Johan Rasing, Alie Schiere en Hans Suurmond