Running Dinner Junior in Halloweensfeer

Categorie
Activiteiten
Datum
26-10-2019
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Houd je van gezelligheid, lekker eten en een beetje griezelen: doe dan dit jaar mee met het Running Dinner Junior. Het is inmiddels al een echte buurttraditie voor alle buurtkinderen. Iedereen mag meedoen: basisschoolkinderen maar ook middelbare scholieren.  Dit jaar is het Running Dinner Junior weer in Halloweensferen. 
Noteer in je agenda: zaterdag 26 oktober 2019 Running Dinner Junior 

Natuurlijk hoeven het geen moeilijke gerechten te zijn. Want het gaat vooral om gezellig en lekker eten met kinderen uit de buurt. De bedoeling is dat iedereen een gang van het ‘Running Dinner’ bereidt. Ook mogen je ouders, broer of zus hierbij helpen. De samenstelling van de groepen wordt steeds gewisseld. Je eet een gang (met een groepje) thuis en de andere gangen bij andere buurtkinderen thuis. Zo krijgt iedereen een compleet drie- gangen-diner.  Het staat je vrij wat te koken. Natuurlijk mag je je laten inspireren door Halloween.

Heb je er ook zo’n zin in, meld je dan aan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Nader bericht over tijd en plaats volgt

We hopen jullie allemaal te zien!

 
 

Alle datums

  • 26-10-2019

Powered by iCagenda